AB DI Tech Drilling Energy

Herregud, jag höll på att få en chock när elräkningen kom! Nästan 15 000 kronor kostade elen för november, december och januari! Faktiskt så var det så här, kära läsare, att jag hade funderat på rätt så länge på om det inte vore en bra idé att installera bergvärme! Nu när den här räkningen kom så kände jag att det var hög tid att agera! Jag hittade ett företag som installerar bergvärme i Borås. AB DI Tech Drilling Energy heter det här företaget. Jag valde dem därför att de har lång erfarenhet av att hjälpa sina kunder i Borås med omnejd med att installera bergvärme. Det är en stor investering och då ville jag ha ett företag som verkligen kan sin sak. Det är också viktigt att jag under en lång tid framåt kan få service och underhåll om det skulle behövas, och det ingår om man väljer att installera bergvärme i Borås av AB DI Tech Drilling Energy. 

 

Jag skulle vilja uppmana alla er som ännu inte har installerat bergvärme att göra det. Det är en klimatsmart lösning och det är inte bara smart för klimatet, det är väldigt smart för plånboken! Ni vet säkert själva hur höga elräkningarna kan bli särskilt under vinterhalvåret. Nu har jag en behaglig inomhustemperatur året runt, och kostnaden för att installera denna bergvärme den kommer att betala sig inom några år. Så på sikt så blir den som investerar i bergvärme en riktig vinnare. Jag planerar att åka ut och resa för de pengar som jag kommer att spara in. Vänta inte med att installera er bergvärme i Borås, som jag gjorde, blir mitt tips till er!