Nu är elen indragen i sommarstugan!

God morgon på er alla mina fina läsare! Jag hoppas att ni alla haft en riktigt härlig helg? Det har i alla fall jag haft. Den här helgen har jag varit i min sommarstuga som jag köpte för inte alls så länge sedan. Äntligen börjar det bli som jag vill ha det. Förra veckan var en elektriker i Värmland här och såg till att koppla in elen i sommarstugan. Det är en elektriker från ett företag som heter Gustavsson El & Automation som har varit här. De tidigare ägarna hade ingen el och de verkade ändå rätt så nöjda med att ha en vedspis, utedass och ett gasoldrivet kylskåp. Det här är lite för omodernt för att vara i min smak så en av de första åtgärderna sedan jag köpt den här sommarstugan blev att se till så här blev el. Jag vill ha det bekvämt när jag är här och det kommer jag att kunna få det nu, det känns riktigt bra att ha höjt upp standarden i sommarstugan. Vedspisen ska ändå få vara kvar, den tycker jag är fin och det värmer så gott i hela stugan när jag eldar i den. 

 

Det finns alltid tillfällen då man kan behöva en elektriker. Denna elektriker i Värmland skulle jag vilja rekommendera till er som behöver hjälp med något inom det elektriska. Till exempel elinstallationer, felsökning, extra eluttag eller vad det nu än är som ni kan tänkas behöva ha hjälp med som en elektriker kan hjälpa till med. De elektriker som jobbar på Gustavsson El & Automation har en bredd på sin kompetens och kan hjälpa till med det mesta. Dessutom är det prisvärt att anlita sig av denne elektriker i Värmland. Jag är väldigt nöjd med den hjälpen som jag har fått därifrån, och jag kan inte tänka mig något annat utan att även ni kommer att bli detta om ni väljer att anlita Gustavsson El & Automation.